Tartalomjegyzék Webshop hun fórum.
Online segítség a Webshophoz

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 
Webshop Hun 

Cél raktárkezelő és számlázó program
Termékleírás formázása.
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Általános támogatás
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007-02-10 17:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha megnézed a nyelvi fájlokat ott is vannak <b>-k.
Nincs mit.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007-02-10 19:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vannak, de nem is azzal volt a baj, hanem a " jellel, de mostmár a fájlokban a " helyett a '-t használva m?ködik a formázás.
A termékleírásokban az admin felületen viszont sajnos nem, ott csak a <> közötti alap formázások m?ködnek.
Vissza az elejére
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007-02-10 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Konkrétan mire gondolsz?
Vissza az elejére
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007-02-10 21:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pl: <b>, <u>, <i>, illetve minden, ami ezen a módon "elintézhet?". De pl. a <font color="#990000">Szöveg</font>, vagy éppen a <font color='#990000'>Szöveg</font>, de a <font color='red'>Szöveg</font> sem m?ködik.

Ellenben a <font color=red>Szöveg</font> jó, (" és ' nélküli változat) de ugye ez meg nem feltétlenül szabványos ... Very Happy
Vissza az elejére
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007-02-11 9:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És így róbáltad?

Idézet:
<font color="#990000">Szöveg</font>

Mert így müxik.
Very Happy
Vissza az elejére
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007-02-11 10:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen, próbáltam, de mint fentebb is írtam, nem megy úgy. Lehet, hogy a verzió más?
(Te 1.5-ös verzióról írsz, nekem meg az v1-es van; ez nem tudom, mennyire igaz, hogy egy régebbi verzióm van, illetve azt sem tudom, hogy ha más is, befolyásolja-e a formázhatóságot, de végül is jelenleg m?ködik, aztán majd meglátjuk kés?bb.)
Vissza az elejére
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007-02-11 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azért csak próbálkozz. Esetleg a viszza perjelekkel \ az idéz?jelek el?tt, és a vége el?tt. Valami ilyenekkel.
Megcsináltam , hogy látni lehessen az adminon keresztül is a szállítási és fizetési módot. Amit kért a megrendel?.
Vissza az elejére
ltamas

HozzászólásElküldve: 2010-06-17 9:12    Hozzászólás témája: termék leírás Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvözlöm!

A termék leírás szerkesztésénél amikor az <ul> és <li> -vel listát készítek, akkor nem jelenik meg a felsorolt tételek előtti pötty. Mi okozhatja ezt?
Próbálkoztam a style1.css-be ezzel:

ul.termek
{
margin-top:3px;
list-style-type:disc;
}

Majd a termék leírásban erre hivatkozással:

<ul class="termek">
<li>valamilyen szöveg</li>
<ul>

Sajnos nem működik, kérem segítségét a megoldáshoz.

Felmerült még egy gond. Egyik nap sikerült kicserélnem a felső webshop.jpg képet és beilleszteni mellé egy másik cellába egy másikat a html kód átírásával. Ma ismét módosítani szerettem volna, de nem találom hol kell Sad. Kérem segítsen.

Válaszát köszönöm!
Laborczi Tamás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2010-06-22 9:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha azt a shopot használja amiben változtatni lehet a skineket, tehát Smarty rendszerrel van készítve, akkor nem ezt a fórumot kellene használni. A shop admin felületén, az online segítség gombra kattintva a megfelelő fórumra jut el.
Azért mégis leírom ide a választ.

Egyedül a mezofi_kek sablonnál nem jelenik meg a felsorolás jel.
Ennek oka, hogy a menü is ezzel a módszerrel van megjelenítve. A style1.css-ben van egy ilyen rész:
Kód:
li
{
   display:inline;
   margin-top:0px;
   padding-top:0px;
}

Ha ezt kiveszi akkor megjelenik a felsorolás jel, de akkor a menü szétcsúszik.

A fejléc képeit a shop/templates/választott_skin/fejlec.tpl
A fejléc háttér képét pedig a stílus lapon kell módolni.
Mezőfi
Vissza az elejére
ltamas

HozzászólásElküldve: 2010-06-25 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm a segítségét; nem adtam fel a dolgot és időközben megoldottam a problémákat.
Elnézést, hogy nem a megfelelő fórumon kérdeztem, a jövőben a másikat fogom használni.

Laborczi Tamás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mezofi
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2010-07-01 11:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

OK. Szuper.
Mezőfi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Általános támogatás Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban